fbpx

Het woonstudio partnerconcept voor Stylisten

Contact

Unieke samenwerking; meer beleving met jouw in-huis studio

In het partnerprogramma van Woonstudio33 komen twee werelden samen. Als interieurstylist weet je als geen ander hoe je het mooiste en het beste plan kan maken voor jouw klant. Met Woonstudio33 maak je jouw project helemaal af van A tot Z. Neem jouw klant mee naar jouw in-huis studio, creëer samen moodboards en laat zien wat er mogelijk is. Kasten, vloeren, wanden en keukens in verschillende smaken en kleuren.

Samen met jouw schets maken wij het ontwerp en creeren het perfecte plaatje met een uitgewerkt voorstel voor jouw project. Wij verzorgen de bestelling, levering en de montage. Met dit unieke partnerprogramma help jij jouw klanten van A tot Z.

Beleving, creatie, resultaat. In één uniek partnerconcept.  

1. Uniek compleet concept  
Met dit unieke partnerconcept kan je jouw klanten nog beter bedienen. Als stijlpartner van Woonstudio33 kan je gebruik maken van de expertise en faciliteiten van Woonstudio33 en krijg je ondersteuning in de presentatie van jouw diensten en werkwijze.

2. Jouw eigen in-huis studio
Creëer je eigen ruimte in onze woonstudio met je eigen logo en huisstijl en biedt jouw klanten de beste beleving met jouw in huis-studio. Voorzien van alles wat je nodig hebt om jouw klant optimaal te bedienen.

3. Zien, voelen, beleven
Met jouw in-huis studio kan je jouw klanten alle showopstellingen laten zien. Uitgevoerd met verschillende materialen,  in meerdere kleuren en met diverse functionaliteiten. Laat je klant zien hoe het er in het echt uitziet en hoe het werkt. Laat je klant letterlijk de kwaliteit van de hoogwaardige materialen voelen en de sfeer beleven in verschillende stijlen. handbereik.

4. Maatwerk in elk opzicht
Bedien jouw klanten op maat. Van persoonlijke kennismaking en creatieve moodboardsessies en designplan tot een kast of keuken op maat met een bijpassende vloer of wand. Met de expertise van onze specialisten ben jij in staat om het beste advies en product op maat te leveren. Met hoogwaardige kwaliteit. Dat is wat Woonstudio33 samen met zusterbedrijf Keukenstudio Beukhof te bieden heeft. En dat alles onder één dak. 

5. Ontzorging met de Stijlpartner Presentatiekit
Als stijlpartner van Woonstudio33 krijg je ook ondersteuning in de vorm van diverse communicatie uitingen buiten de studio. Voorzien van jouw logo. Zo ontzorgen we je met marketing- en communicatie uitingen op onze website en krijg je je eigen magazine. Digitaal en print.

 

‘Als stijlpartner van Woonstudio33 wordt jouw creatieve werk verder versterkt!’ 
Frans Beukhof, eigenaar Woonstudio33 en Keukenstudio Beukhof.

 

WONING EN KANTOOR

Voor kasten op maat, bijkeukens, inloopkasten, keukens en meer maatwerktoepassingen in elke ruimte voor woningen en kantoorruimtes.

Projectpartner

Bij nieuw- en verbouw van woningen is Woonstudio33 partner voor interieurstylisten, home designers en binnenhuisarchitecten.

Goed geregeld in de regio

Wij regelen het van A tot Z. Van advies tot oplevering en één vast aanspreekpunt. Korte lijnen, duidelijke afspraken en een toegewijd team met vakmensen uit de regio.

ONZE PARTNERS EN LEVERANCIERS

Onze collectie hebben wij samen met onze partners en leveranciers zorgvuldig samengesteld. Met een hoge score voor kwaliteit en service.

AEG

Van hetelucht tot Steampro en van normaal koelen tot LongFresh. AEG heeft  heeft een brede collectie aan apparatuur.

DEKKER ZEVENHUIZEN

Dit familiebedrijf is specialist in maatwerkbladen, kranen, accesoires en toebehoren.

DKG

DKG is al jaren een vooraanstaande Nederlandse producent van keukens en is thuis in alle stijlen

 

Jaar ervaring

EXPERT PARTNERS

ACTIEVE PROJECTEN

Wij nemen de tijd

Stel hier je vraag of maak een afspraak

Woonstudio33

ONZE STUDIO BEZOEKEN?

Maak een afspraak

E-MAIL ADRES

info@woonstudio33.nl

Telefoonnummer

033-2022433

ONS ADRES

Veenburgerhof 13
3785 LZ Zwartebroek

× Heb je een vraag?