fbpx

Tafel van vijf

Over Tafel van vijf

 

Ik ben Maartje, getrouwd, moeder van 3, baasje van teckel Takkie. En interieurstylist. Dat zat er al vroeg in en kwam er pas later uit. Na wat omzwervingen in commercieel administratieve functies ontdekte ik een aantal jaren geleden wat mijn passie is. En dat is interieur.

Om daarvan mijn werk te maken heb ik bij Artemis de basismodule Styling gedaan. En aansluitend bij Academie NIA de opleidingen interieurontwerp en interieurstyling.

Het is een feest om voor klanten te ontwerpen, puzzelen, materialen samen te brengen, kleuren toe te voegen en een compleet plan te presenteren waarin mensen zich herkennen en verrast zijn door mijn creativiteit.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw interieur kan betekenen? Laat het me weten ik schuif graag bij je aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wij nemen de tijd

Stel hier je vraag of maak een afspraak

Woonstudio33

ONZE STUDIO BEZOEKEN?

Maak een afspraak

E-MAIL ADRES

info@woonstudio33.nl

Telefoonnummer

033-2022433

ONS ADRES

Veenburgerhof 13
3785 LZ Zwartebroek

× Heb je een vraag?