fbpx

Wand- en vloertegels voor jouw huis

Ben je op zoek naar kwalitatieve tegels voor jouw badkamer, keuken, woonkamer of andere woonruimte? Kom dan langs bij Woonstudio33.

Tegels van de beste kwaliteit

Wij leveren keramische tegels van topkwaliteit. Daarom werken wij graag samen met toonaangevende merken zoals Grespania. Of je nu op zoek bent naar vloertegels, wandtegels of mozaïektegels, wij hebben een brede selectie van tegels die aan jouw behoeften voldoen. Elke tegel heeft zijn eigen karakter en stijl, waardoor ze een inspiratiebron vormen voor het creëren van een persoonlijke sfeer in elke ruimte.

Duurzame tegels

Een van de vele voordelen van onze tegels is duurzaamheid. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Dit betekent dat je jarenlang van jouw vloer- of wandbekleding kunt genieten zonder zorgen te maken over slijtage of beschadigingen.

vloer en wand tegels showroom

Breed assortiment

Wij bieden wij tegels in een grote verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen, van traditioneel tot modern. Of je nu op zoek bent naar tegels met een effen kleur, een patroon of een textuur, wij hebben Grespania tegels die passen bij jouw smaak en stijl.

Persoonlijk advies

Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden van onze tegels voor jouw woning. Maak een afspraak en bezoek onze studio voor persoonlijk deskundig advies.

vloer en wand tegels showroom
vloer en wand tegels showroom
vloer tegels showroom
wand en vloer tegels showroom
tegels
tegels
vloer en wand tegels showroom
vloer tegels showroom

 

 

Neem contact op met Woonstudio33 voor meer informatie en krijg persoonlijk advies.

Wij nemen de tijd

Stel hier je vraag of maak een afspraak

Woonstudio33

ONZE STUDIO BEZOEKEN?

Maak een afspraak

E-MAIL ADRES

info@woonstudio33.nl

Telefoonnummer

033-2022433

ONS ADRES

Veenburgerhof 13
3785 LZ Zwartebroek

× Heb je een vraag?